Hruboskalský půlmaraton 2021 – aktualizace informací!

Hruboskalský půlmaraton 2021 – aktualizace informací!

Upozornění:

Milí závodníci, snažíme se i v této nelehké době závod uspořádat. Vzhledem k aktuálním omezením se bude jednat o individuální proběhnutí trasy. Prosíme vás o součinnost a hladký průběh – dodržujte aktuální nařízení, neshlukujte se a na místě se před a po běhu zdržujte co nejkratší dobu. Děkujeme!

Místo:

Z důvodu zavřeného kempu Sedmihorky se přesouvá centrum závodu na fotbalové hřiště v obci Sedmihorky (https://mapy.cz/s/bepepopomo).

Zázemí:

Z hygienických důvodů nebude k dispozici občerstvení ani stany pro převlékání. Prezentace a úschovna bude fungovat v omezeném režimu. Parkování u hřiště nebo v Lázních Sedmihorky. Plánek zázemí zveřejníme pár dní před závodem.

Přihlášky:

Přihlásit se půjde pouze předem, a to do středy 12.5. Všechny platby musí být zaplaceny bankovním převodem. Na místě nebude možné se dohlašovat ani platit startovné. Kapacita závodu omezena na 500 startujících.

Trasa:

Vzhledem ke změně místa zázemí by došlo k prodloužení trasy. Proto se vynechá výběh na Valdštejn (kolem 18. a 19. km), aby trasa měla stále délku půlmaratonu. Upravenou trasu najdete zde: http://hruboskalskypulmaraton.cz/trasa/popis-a-mapa/
Dětské závody budou mít okruhy v okolí fotbalového hřiště. Občerstvovací stanice budou fungovat za přísných epidemických opatření.

Start:

Bude se startovat dle dané startovní listiny. Budeme přiřazovat časy startu dle pořadí přihlášek (obě trasy 12 i 21 km průběžně). První start bude v 10:00, poslední cca ve 14:00. Startovat se bude dle aktuálního omezení (nejspíše dvojicích po jedné minutě). Startovní listinu zveřejníme v týdnu před závody (nejpozději ve středu). Ve vážných případech můžeme startovní časy změnit – prosíme, ozvěte se, jen pokud je to opravdu nutné! Děti budou startovat jednotlivě kdykoliv v průběhu akce. Vše ještě upřesníme dle aktuální situace!

Půjčovna bot:

Půjčovna testovacích bot Mizuno bude! Jen bude třeba si boty rezervovat on-line. A jak to bude fungovat? Stačí napsat na info@pragueparkrace.cz o jakou velikost máš zájem a my ti ji rezervujeme. Boty si poté vyzvedneš spolu se startovním číslem v den závodu.  Na výběr máme pánské modely, Mizuno Wave Rider TT, Mizuno Wave Rider 24 a Mizuno Wave AERO a Dámské Mizuno Wave Rider 24. Pokud potřebujete bližší informace o těchto běžeckých modelech, podívej se na https://www.justrun.cz/kategorie-produktu/obuv/ pokud si nejste jistý s velikostí, koukněte na https://www.justrun.cz/tabulka-velikosti/

Chcete vyběhnout raději ve svých nových Mizunech za super cenu? Připravili jsme pro vás 25% slevu na veškeré běžecké produkty Mizuno v obchodě www.justrun.cz, kde najdete širokou škálu běžeckých bot i oblečení. Akce trvá do 21. května a slevový kód je: HRUBICE2021 (sleva se nevztahuje na již zlevněné věci).